Sivut

keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Uusia tuulia

Moi! Tänään päädyin taas tänne blogin puolelle kirjoittelemaan kuulumisistani, vaikka tällä kertaa en mukanani tuokaan ihan niin hyviä uutisia. Pari viikkoa sitten mun ja Kartsun kolme ja puoli vuotta kestänyt yhteinen taival tuli päätökseen. Olin jo kesäkuun alussa päättänyt eräistä nimeltä mainitsemattomista syistä lopettaa Luvialla käymisen, mutta oman päätökseni jälkeen sain kuulla myös tallin lopettamisesta. Joten lähdetään Kartsun kanssa nyt molemmat kohti uusia seikkailuja ja uusia tuttavuuksia. Aluksi kävi mielessä, että oltaisiin Kartsu meille ostettu, mutta se ajatus ei pitkälle päässyt. Harmittaa toisaalta tuo vanhan tallin lopettaminenkin, koska ikävä tulee sitä vanhaa talliporukkaa, vaikka edelleen yhteyttä pidetäänkin ja nähdään silloin tällöin, ei se siltin ole enää sama asia. Haluankin vielä erikseen kiittää aivan ihanaa talliporukkaa sekä kullanarvoista valmentajaa, joka jaksoi meitä valmentaa viikosta toiseen, vaikka meidän touhut taisi aina silloin tällöin ärsyttää vähän liikaakin. <3



Tämän jälkeen olin täysin sitä mieltä, että edessä olisi kokonaan harrastuksen vaihto ratsastuksesta crossfittiin, mutta löysin itseni jo parin viikon jälkeen uusien mahdollisuuksien luota. Nimittäin Lähdepellon Ratsastuskoululta, jossa olen käynyt nyt muutamalla tunnilla. Mulle tarjoitui mahdollisuus päästä mukaan tallin tiimitunneille, joilla siis treenataan tulevia kisoje varten. Miltein saman kuvion mukaan siis jatkan kuin Luviallakin, mutta nyt vain eri talli, hevoset sekä opettaja. Vielä en itselleni ole nimikkohevosta löytänyt ja edessä onkin vielä muutaman hevosen sekä ponin testailua ennen lopullista päätöstä. Tunnit ovat siis aina maanantaisin ja perjantaisin.



Vielä mainittakoot etten edellenkään kunnollista järjestelmäkameraa omista, joten tulen postauksia kuvittamaan ja elävöittämään kännykällä sekä tuolla vanhalla Olympoksen pokkarilla otetuilla kuvilla sekä videoilla. Satunnaisesti tulen niitä parempilaatuisiakin kuvia saamaan, mutta jouluun saakka joudun odottamaan kameran hankintaa, joten nyt mennään sillä mitä on. Pahoitteluni siitä!
Tämä postaus toimii nyt pienenä infopostauksena siitä, mitä on tapahtunu ja mitä tulee tapahtumaan. Kirjoitan tässä varmaan vielä pidemmän postauksen mun ja Kartsun yhteisestä taipaleesta ja sen sellaista, myös Kartsun varusteita laitan varmaan tätä kautta myyntiin jossain kohdassa. Ensimmäisestä tunnistani Lähdepellolla myös tulossa piakkoin postausta. Muihinkin muutoksiin tämän blogin puolella kannattaa varautua! Olen näillä näkymin muuttamassa blogin nimen, poistamassa vanhat postaukset sekä muokkaamassa muutenkin blogin sisältöä ja sen sellaista. Mutta näihin tunnelmiin jätän tämän lyhykäisen postaukseni ja toivotan kaikille hyvää loppuviikkoa!

HUOM! Jos joku tietää, miten jalustin.netissä saa blogin esittelytekstin muutettua, otan apua mielelläni vastaan, sillä vanha esittelyteksti ei oikein ole enää sopiva.

Venla


1 kommentti:

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita niin asiallisesta kritiikistä postausehdotuksiin. Mukaan saa toki liittää oman blogin osoitteen, jotta pääsen käymään vastavierailulla. :)