Sivut

sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Linkkaa blogisi

Moi! Nyt oli vuorossa linkkaa blogisi sen kunniaksi, että teitä lukijoita on jo melkein sata (tarkalleen ottaen 95). Olen itse erittäin yllättynyt, mutta samalla kiitollinen teille kaikille, jotka jaksavat lukea mun postauksia ja kuulumisia. Sata lukijaa olisi kyllä kiva saada rikki vielä kesän aikana, mutta ei tuolla numerolla loppujen lopuksi niin paljon väliä ole. Haluan kuitenkin kiittää kaikkia nykyisiä sekä tulevia lukijoita, ilman teitä bloggaaminen ei olisi läheskään yhtä mielekästä kuin mitä se nyt on.

 

Säännöt

- Toivottavaa olisi, että olet blogin rekisteröitynyt lukija, mutta ei kenenkään pakko ole lukijaksi liittyä tämän takia.
- Kerro joko muutama plussa ja miinus blogistani tai kerro, millaisia postauksia haluaisit jatkossa blogissani nähdä
- Linkkaa blogisi sekä liitä mukaan lyhyt esittely
- Linkit alla olevan koodin muodossa:
<a href="http://www.bloginosoite">blogin nimi</a>

Aikaa linkata blogeja on aina 30.7 asti

Sitten vaan omia blogeja linkkailemaan! En lupaa esitteleväni jokaista linkattua blogia, mutta riippuen linkattujen blogien määrästä ajattelin tehdä muutaman  postauksen tässä kesäloman aikana omista suosikeistani. Linkatessasi blogisi, annat minulle luvan käyttää blogisi tämänhetkistä banneria blogissani blogiarvostelun/esittelyn yhteydessä. Mikäli et kuitenkaan halua, että käytän banneriasi, linkkaa mukaan myös kuva, jota saan käyttää.


15 kommenttia:

  1. En unelmoi elämääni, vaan elän unelmaani.
    http://jennynkisajaratsastusblogi.blogspot.fi
    Blogin takana, on nuori, vuonna 90 syntynyt 100% hevoshullu, siis minä. :) Tämä blogi kertoo minun ratsastuksestani harraste- ja kilpailualueella. koitan myös kehittyä, joka kerta kun nousen hevosen selkään.


    Postaus ideoita: My Day videoita, Elämäni hevoset-postauas, jossa esittelet kaikki tärkeimmät hevosesi, joihin olet tutustunut. Siinä oli muutama.

    VastaaPoista
  2. Just Be Brave
    Blogissa kerron elämästäni oman hevosen kanssa. Hevoseni on hollannissa syntynyt 7 vuotias KWPN tamma. Hänen kanssaan on tarkoitus kilpailla ahkerasti esteillä, niin pitkälle kuin suinkin päästään.

    - taustakuva ei oikein sovi blogin sisältöön
    + riittävästi tekstiä
    + ei huonolaatusia kuvia

    Yksi postausidea olisi ainakin se että tekisit esittelypostauksen tallin hevosista :)

    VastaaPoista
  3. Our Power

    Blogissa kaksi pirkanmaalaista tyttöä kertoo elämästään harrastuksiensa ja lemmikkiensä kanssa. Henna, blogin toinen kirjoittaja, harrastaa aerobiccia ja omistaa American pitbullterrieri Rosien.
    Minä eli Anni kerron blogissa elämästäni puoliveriruuna Wesan kanssa, jonka kanssa kisaan 80-90cm luokkia.

    Postaus ideoita: Erilaisia videoita, kysymys postaus, kuva postaus

    VastaaPoista
  4. Vauhtia ja vvaarallisia tilanteita
    Jojojapete.blogspot.fi
    Blogia kirjoittelee 12 vuotias tyttö Pohjois-Pohjanmaalta. Blogissa kerron vuokraponeistani, welsh poni Petestä ja new forest Jojosta! :) Blogiin kirjoittelen kisoista ja ihan vain kuulumisistakin.

    Postaus ehdotuksia: My Day kuvilla tai videoilla, Koko hevosharrastukseni-postaus, Tallin hevoset-postaus jne.

    +sopivasti tekstiä
    -itse en ainakaan tuosta taustasta tykkää, eikä se oikein sovi tuohon

    Ps. Löysin blogisi vasta nyt, mutta vaikuttaa tosi kivalta!

    VastaaPoista
  5. oli ihan pakko piipahtaa vierailemaan, niin paljon laitoit hyviä kysymyksiä!
    blogissasi yksi lukija lisää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti kysymykset kelpasivat ja kiitos liittymisestä! :)

      Poista
  6. Tykkäisin ihan super paljon myday postauksista tai muista videoista <3

    Mun blogi kertoo nuoresta estehevos projektista, jonka kanssa tavoitteet on alue, mahdollisesti kansallisella tasolla (joskus kaukana tulevaisuudessa ;)

    Estesatulaan.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Kaksi Korvaa

    11 vuotias tyttö kirjoittaa unelmiensa rautiaasta pappasuomenhevosesta Hutusta, sekä kääpiökani Ursulasta aktiivisen epäaktiivista blogiaan. Blogi etsii omaa tyyliään.

    Blogistasi:
    + Todella kiva ulkoasu!
    + Suht aktiivinen postaus tahti
    - Joskus postauksissa on huonolaatuisia kuvia.

    VastaaPoista
  8. erisukuisetsuomenhevoset.blogspot.fi

    Kertoo kahden suokkitamman höntsäilyistä. :D

    Liityin lukijaksesi vasta äsken, ja syy miksi rupesin lukemaan blogiasi on hauskat kuvat ( ainakin jatka lausetta haastepostauksessa ) ja aktiivisuus, myös ulkoasu on hieno. Huonoja puolia on haastavaa keksiä, mutta videoita en nähnyt kyllä postauksiasi katsoessa niin niitä olisi kivaa saada joskus. ;)

    VastaaPoista
  9. Kuningatar Ässä

    Blogia päivittelee 14-vuotias tyttö Etelä-Suomesta. Postauksia tulee vähän laidasta laitaan. Blogissa seikkailee myös aika usein 7-vuotias suomenhevostamma Nukke, joka toimii hoitohevosenani.

    Blogistasi:
    + Postaukset ovat täyteläisiä
    + Postaustahti on hyvä
    - Banneri ei ole omaan silmään kovin mieleinen
    - Jotkut kuvat ovat huonolaatuisia

    VastaaPoista
  10. Teksti on selkeää ja miellyttävä lukea. Lyhyt video yhdessä postauksessa oli kiva!
    Miinuksena ehkä se, että samanlaisia kuvia on yhdessä postauksessa omaan makuuni liikaa.
    Mielipidekirjoitukset tai postaussarja jostain sua kiinnostavasta aiheesta, tai pelkästään itsestäsi tai hevoskokemuksesta! :)

    Eläintenkouluttajaksi

    Eläintenkouluttajaksi opiskelevan 21-vuotiaan naisen blogi, jossa pääesiintyjinä toimivat oma 10-vuotias risteytysruuna Paddy sekä 9-vuotias Papillonuros Jasse. Seuraan mahtuu myös sekalainen joukko rescuekoiria Romaniasta, joille toimin kotihoitajana ennen kuin löytävät oman, lopullisen kotinsa.

    VastaaPoista
  11. +Selkeä kirjoitustyyli
    +Tarpeeksi isot kuvat
    -Osa kuvista vähän huonolaatuisia

    kambozu
    Pian 17v hevosalan opiskelija ja oman ponin omistaja kirjoittelee kaikesta mitä opiskelijan maailmaan mahtuu oman hevosen kanssa.

    VastaaPoista
  12. Olen 18-vuotias nuori aikuinen, joka on aivan uusi blogimaailmassa, ei edes vielä viikkojakaan takana. Omassa blogissani puhun trampoliinivoimistelusta, teksteissäni tramppavoikka tyyliä. Mietin joitain päiviä, mistä alottisin pitämään blogia ja tämä tuli äkkiseltään mieleen ja päätin alkaa kirjoittamaan tästä lajista koska vaikuttaa olevan melkeinpä olematon aihe blogeissa. Haluan kirjoittaa lajista itsestään ja omasta elämästäni sen lajin parissa. http://kohtipilvia.blogspot.fi/ tuossa osoite.

    VastaaPoista
  13. Blogissa kerron kahden oman hevosen treeni kuulumisista. Blogissa seikkailee suokki ja nuori puokki. Olemme ahkeria kilpailijoita. Postauksia tulee siis pitkälti treeneistä ja kilpailusta alue- ja kansallisellatasolla, mutta aina välillä jotain erikoisempaakin mahtuu mukaan! :)
    Suomimies ja puolanpoika

    Blogisi miinus ja plussa on ulkoasu. Toisaalta vähän tylsä, mutta toisaalta taas ihanan simppeli!

    VastaaPoista
  14. + upea, selkeä ulkoasu, tykkään ihan megapaljon!
    + postaustahti. Tulee hyvä fiilis, kun bloggaaja bloggaa usein :)
    - blogin teema. Itse luen mielummin esim. lifestyleblogeja kuin hevosblogeja, mutta ainoastaan siksi, etten ymmärrä/tiedä hevosista paljon mitään :D Jos taas harrastaisin ratsastusta, uskoisin tämän blogin olevan aivan superkiinnostava! Ehkä olisi kivempi meille ei-hevosfaneille, jos kirjoittaisit useammin muista aiheista? :D

    Hi Beautiful
    Tervetuloa 18-vuotiaan suomenruotsalaisen tytön lifestyle-blogiin. Blogistani löytää niin mielipidepostauksia kuin reseptejäkin, ja mukaan mahtuu myös asukuvia ja muita kuvapostauksia.

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita niin asiallisesta kritiikistä postausehdotuksiin. Mukaan saa toki liittää oman blogin osoitteen, jotta pääsen käymään vastavierailulla. :)