Sivut

torstai 14. heinäkuuta 2016

Postaushaaste: Jatka lausetta


Moi! Päätin nyt pitkästä aikaa tehdä taas yhden jalustin.netin postaushaasteen. Tällä kertaa vuorossa on jatka lausetta -haaste ja voin sanoa, että kun tällaisiin tullaan, en ole ihan sieltä luovimmasta päästä. Noh, katsotaan mitä tästä nyt sitten tulee!

Lempi askellajini on tasainen sekä elastinen ravi, jossa on kaikkein parasta lähteä työstämään hevosta.

Lähestyessäni estettä suljen silmäni ja huikkaan valmentajalle, että este on pienille aivoilleni aivan liian suuri esteen korkeudesta riippumatta.

Tallilla pelkään hämähäkkejä. Kaikkihan niitä pelkää...


Hevosmaailmassa en ymmärrä sitä, miksi säästöni loistavat poissaolollaan aina hevosostosten jälkeen.

Unelmien hevonen olisi sellainen, johon voisi luottaa ja, jonka kanssa voisi puuhailla melkein mitä vain.

En pidä hevosista, jotka eivät liiku omalla moottorilla vaan tarvitsevat ratsastajan viidenneksi jalaksi.

Hevosenhoitaja on ammatti, johon en missään nimessä halua kouluttautua.



Jos taivaalta tulee vettä kaatamalla ja minulla on tunti kentällä valitan hyvän tovin sitä, että olen sokerista tehty, jonka jälkeen lampsin masentuneena kentälle ja yritän henkisesti selvitä tunnista.

Vahvuuksiini ratsastajana kuuluvat muun muassa periksiantamattomuuteni sekä pitkäjänteisyyteni, jos joku ei ensimmäisellä kerralla onnistu, en lannistu vaan jatkan yrittämistä kerrasta sekä tunnista toiseen, ajatellen, että jonain päivänä vielä onnistun.

Jos olen yksin tallilla, kun sähköt menevät, niin käyn tarkistamassa, että hevosilla on kaikki hyvin runsaiden kirosanojen sekä manauksien vana minua talliin seuraten.


Ratsastusleirit kuuluu niiden asioiden luettelooni, joihin en enää koskaan ole menossa mukaan.

Leikkituntien idea on aina ollut mulle epäselvä. Explain!

Maastoilu on parhaimmillaan, kun pääsee yksin maastoon luottohevosen kanssa, jonka kanssa voi aina halutessaan päästellä niin lujaa kuin suinkin pystyy.

Aina, kun putoan jään istumaan maahan ja odottamaan, että joku saa ratsuni kiinni. Fair enough...

Tällaisia tuli muutama yö takaperin väsäiltyä puolenyön jälkeen... Hehhe! Toivottavasti tykkäsitte tästä postauksesta. ;D Vielä mainittakoot, että olen tässä pikkuhiljaa muokkailemassa blogin ulkoasua, jonka takia banneri ei sovi ollenkaan muuhun ulkoasuun. Uutta banneria joudun odottamaan vielä muutaman viikon, sillä a) en ole löytänyt vielä bannerintekijää b) uudelta tallilta en ole vielä saanut tarpeeksi hyviä kuvia bannerin tekoa varten. Mutta te, jotka osaatte tehdä bannereita ja haluaisitte sellaisen minulle tehdä, ilmoittautukaa ihmeessä kommenteissa!

5 kommenttia:

  1. Hyvin kirjoitettu postaus! :)
    Mä voisin yrittää tehdä bannerin. Olen tehnyt omankin blogin bannerin itse :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Otan suhun sitten yhteyttä, kun saan noita kuvia tarpeeksi banneria varten. :)

      Poista
  2. Tosi kiva postaus! Sulla on muutenkin kiva blogi, jään kyllä seuraileen;)

    Mäkin oon vapaaehtoinen tekemään bannerin, omani on nyt ihan väliaikainen mutta kaikki kyllä onnistuu.

    Hildainkerii.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Hehhe, nyt mulla on ainakin valinnanvaraa bannerintekijän suhteen, teitä vapaaehtoisia tuntuu olevan aika paljon. Otan yhteyttä, kunhan saan kunnollisia kuvia. :)

      Poista
  3. Oli pakko tulla vastavierailulle kun oli niin ihana kommentti sulta :)

    Sunkin blogi on tosi mukavan oloinen, mitä nyt kerkesin selaamaan! Tässä tuo ensimmäinen kuva sai kyllä nauramaan, harvinaisen hyvin ajoitettu kuva :D

    Ja mäkin voisin kyllä banneria vääntää jollei tule jo liikaa halukkaita :D Mullakin on omassa blogissa itse tekemä ulkka joten se toimikoon mallina :)

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita niin asiallisesta kritiikistä postausehdotuksiin. Mukaan saa toki liittää oman blogin osoitteen, jotta pääsen käymään vastavierailulla. :)